Повідомлення про намір зміни тарифів на послуги водопостачання та водовідведення

  • 779

Шановні споживачі!

На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130, згідно з рішенням Виконавчого комітету Микулинецької селищної ради від 08 лютого 2022 року №356 Комунальне підприємство «Дружба» Микулинецької селищної ради доводить до відома споживачів про намір здійснити у 2022 році коригування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення у смт. Микулинці та смт. Дружба.

КП «Дружба» пропонує встановити наступні тарифи:

Назва послуги Діючий (грн..) Рекомендований (грн.)
Водопостачання 14,99 24,64
Водовідведення 3,80 6,11

Водночас, слід зазначити, що в умовах зростання основних складових тарифів, зокрема: мінімального прожиткового рівня працездатної особи та рівня мінімальної заробітної плати та відповідно сум відрахувань, складових вартості електричної енергії, виникла невідповідність діючих тарифів фактичним витратам на виробництво послуг з водопостачання та водовідведення.

Таким чином коригування тарифів є необхідним заходом для стабільного функціонування підприємства та безперебійного забезпечення споживачів послугами централізованого водопостачання та  централізованим водовідведенням.

Зауваження та пропозиції рекомендованих тарифів приймаються протягом місяця з дня повідомлення на офіційному сайті органу місцевого самоврядування письмово за адресою : 48120, смт. Микулинці, вул. С. Бандери, 11  або на електронну адресу: 04396302muk@gmail.com  (із зазначенням в темі листа «зауваження і пропозиції до тарифів»).