20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

  • 1408

Фото без опису

Шановні жителі громади!

20 лютого ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, їх відвагу, силу духу і стійкість у боротьбі за наше Європейське майбутнє.

Минуло вже вісім років від того, як у Києві відбулися події, які навіки закарбувалися в трагічній, але героїчній історії нашої країни. Ми пам'ятаємо ті лютневі дні 2014 року, коли гинула Небесна Сотня. У час, коли всі так звикли до вдаваної стабільності та боялися її втратити, учасники Революції Гідності повстали проти цинічної системи брехні та фальші.

На таке здатні тільки справжні герої. На шляху боротьби за демократичні цінності та європейські прагнення їх не зупинили ні кулі снайперів, ні гранати, ні людська жорстокість. За таку бажану свободу нам довелося заплатити кров' ю кращих синів України.

Вже сьогодні ми із жалем констатуємо, що боротьба на Майдані стала лише початком людських втрат. Багато наших мужніх співвітчизників вирушили на схід України, або захистити Батьківщину від зовнішнього ворога. Ми віримо, що перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю, рідну країну.

Революція Гідності змінила не тільки країну. Вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе нехай маленьку, але відповідальність, навчилися бути не байдужими. В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього.

Для нас є святим обов'язком вшанувати Героїв та не зрадити ідеали Революції Гідності. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв Європейське майбутнє для кожного з нас.

Вічна пам'ять Героям!

 


З повагою,

Голова Микулинецької селищної ради Іван СЛОБОДЯН