Привітання голови громади із Великоднем!

  • 2212

Фото без опису

Шановні жителі Микулинецької територіальної громади!

Ось і прийшло одне із найважливіших свят для християн усього світу – Воскресіння Христове, на честь чуда воскресіння Сина Божого, який віддав своє життя заради спокути людських гріхів. Цього року ми не зможемо дозволити собі пишне святкування. Україна у вогні. Новоявлені вандали на чолі з їх параноїдальним «великим ханом» вторглися на нашу землю . Вони руйнують наші міста і села, знищують наші святині, вбивають наших дітей, матерів, глумляться над нашими жінками, дівчатами. Грабують та знищують все, що на їхню думку, несе навіть згадку про Україну, як самостійну і вільну державу. Орда розпинає нашу Україну на новій Голгофі. Весь світ здригнувся від звірств і катувань, які терпить наш народ. Але як Господь міг перенести всі страждання, так і Україна – перенесе, вистоїть і воскресне, повстане новою, сильною і вільною. Господь і наші герої знищать цю погань. Ми свято віримо, що новий Великдень скоро прийде і на нашу багатостраждальну землю. Але нам всім треба зробити все, щоб наша перемога прийшла як найскоріше.

У нашому світі чимало добра і чудес, але все це має цінність лише тоді, коли ми пам’ятаємо про те, що сила добра і сила творити чудеса закладена, насамперед, в наших серцях. І з вірою, спільно переможемо ворога і будемо завжди разом ми дружною однією сім’єю. Я вітаю вас зі світлим святом, щоб незламна віра давала сили, справжня любов наповнювала гармонією і добродушністю, а райдужна надія завжди осявала вірний шлях.

Нехай наші душі, як і сьогоднішня весна, вдихнуть пасхальне тепло і відродяться чистими, теплими, радісними. Оновлення та перемогу над смертю дарує нам цей день. Так нехай буде з нами свята благодать і любов!

Тож прийміть найщиріші вітання із Світлим Христовим Воскресінням!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 


З повагою,

Голова Микулинецької селищної ради Іван СЛОБОДЯН