Запишись в добровольці з цивільного захисту – допоможи країні!

  • 1512

Микулинецька селищна рада запрошує усіх охочих вступити до лав добровольчого формування цивільного захисту з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій спричинених бойовими діями на території Микулинецької громади.

Членство у добровольчому формуванні цивільного захисту з ліквідації НС спричинених бойовими діями не потребує спеціальної підготовки та знань. У процесі роботи добровольчого формування будуть тривати спеціальні навчання.

Громадяни, які бажають брати участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених бойовими діями: розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів, можуть долучитися до добровільного формування цивільного захисту на території Микулинецької громади.

Зазначені формування утворюються на тимчасовій основі місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Реєстрація проводиться у Микулинецькій селищній раді, за адресою: смт. Микулинці, вул. Поштова, 1б, (поліклініка ІІ поверх). З собою мати паспорт та ідентифікаційний код.

З визначених питань звертатись за телефоном +38 050 377 9180 – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Андрій ЛАЗОРКО.