З Днем Конституції України!

  • 997

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Щиро вітаємо вас із визначним державним святом – Днем Конституції України!

Цей день назавжди увійшов в новітню історію нашого суспільства, як головний оберіг державності і демократії, ґарант незалежності і соборності України. За історичними мірками наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Але корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. І ця глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.

Конституція України гарантує втілення мрій і сподівань на мирне й благополучне життя у власній країні. Це фундаментально закріпило незалежність, суверенність і соборність України. Однак 24 лютого російська орда увірвалася на нашу землю, спричинивши масові звірства, вбивства та руйнування. Чотири місяці українські військові боряться за нашу свободу та незалежність.

Ми незламний народ незламної країни. Віримо у перемогу та знаємо, що наша країна стане вільною від окупантів, а в блакитному небі більше не буде ракет та чорного диму Бажаю всім впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави. З Днем Конституції!

Слава Україні! Героям слава!