Відзначення Дня Української Державності

  • 479

Фото без опису

     28 липня, у День Хрещення Київської Русі-України видатним державотворцем Володимиром Великим, ми вперше відзначаємо День Української Державності.

    Ця пам'ятна дата покликана звернути нашу увагу на традиції українського державотворення, які мають понад тисячолітню історію, а також згадати письменників, громадських діячів, борців за державність та незалежність України минулих століть та сьогодення.

    День Української Державності запроваджений також для протидії російській дезінформації та історичним фейкам про єдність походження українського та російського народів.

     У цей день ми маємо розуміти, що кожен з нас є творцем нашого майбутнього. Наша сила - в єдності! І саме згуртованість українського народу разом з безстрашною боротьбою наших захисників творять державу саме сьогодні.  Вічна пам'ять і шана кожному, хто віддав своє життя за  волю України. Велика вдячність кожному, хто бореться і виборює волю нашої держави на полі бою, ваш внесок у створення Державності безцінний! Віримо у перемогу і  зміцнення  нашої Держави. Слава Україні! Героям Слава!

 

Микулинецький селищний голова Іван СЛОБОДЯН

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар