Пишаємося нашою молоддю!

  • 925

   

    Фото без опису Відповідно до Указу Президента України від 28 липня 2021 року № 333/2021 «Про День молоді» установлено в Україні День молоді, який відзначається щороку 12 серпня.

     Саме в цей день Тернопільська обласна військова адміністрація виділила  активних молодих людей краю з цієї нагоди.

       Голова ТОВА Володимир Труш вручив нашим землякам  Мариновському Андрію Васильовичу і Тодоровій Наталії Вікторівні грамоти за активну громадянську позицію, вірність ідеалам молодих українців, вагомий особистий внесок у розвиток державотворчих процесів та з нагоди Дня молоді.

    Від початку дії правового режиму воєнного стану основним напрямком о. Андрія Мариновського та Наталії Тодорової є підтримка наших військових – контактування, визначення потреб для забезпечення необхідних речей для військових, організація по збору і передачі гуманітарної допомоги на передову, - від продуктів харчування до військової амуніції та спорядження.

     Адміністрація Микулинецької селищної ради висловлює щиру вдячність за те, що в цей нелегкий для нашої країни час Ви знаходите можливість надавати волонтерську допомогу Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам та багатьом іншим жителям нашої громади у мирний час.

      Разом переможемо! Слава Україні!

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар