Альбом безбар'єрних рішень

  • 1360

Фото без опису

Альбом безбар'єрних рішень – практичний посібник для усіх, хто хоче і може перетворювати простір навколо на безбар'єрний – відповідатиме на питання воєнного часу й повоєнної відбудови.

Адже нова реальність вимагає нових рішень. Безбар’єрність під час війни — це не лише питання комфортного простору для всіх та кожного. Сьогодні це, у першу чергу, – вимога безпеки, створення умов для тих, хто рятується від війни, хто потребує рівного ставлення та умов.

https://www.minregion.gov.ua/napryamki-diyalnosti/bezbaryernist/albom-bezbaryernyh-rishen/

ПОВІДОМЛЯЄМО

Микулинецька селищна рада виконує ряд заходів, затверджених рішенням виконавчого комітету № 77 від 09 квітня 2021 року «План заходів зі створення безбар’єрного простору в Микулинецькій громаді на 2021-2022 роки».

На даному етапі проводиться  моніторинг для забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів:

  • Будівлі для розміщення евакуйованих осіб
  • Адміністративні будівлі
  • Будівлі надавачів соціальних послуг
  • Фінансові установи (банки, поштові відділення, страхові компанії, недержавні пенсійні фонди, інвестиційні фонди)

Повідомляємо власників (балансоутримувачів), орендарів або інших управителів об’єктів, що несуть відповідальність за їх експлуатацію, про необхідність проведення обстеження та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю за формою, що додається.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар