Конкурс грантів від МОМ для підтримки мікробізнесу

  • 202

Фото без опису

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, в рамках реалізації проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу» запрошує мікропідприємства взяти участь у програмі грантів.

Ініціатива спрямована на надання підтримки мікропідприємствам, які перемістилися або працюють у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Київській, Чернігівській, Сумській та Полтавській областях.

Основною метою проєкту є підтримка економіки України шляхом сприяння збереженню та створенню робочих місць, відновленню виробництва та задоволенню попиту населення на критичні товари та послуги.

Розглянуті будуть лише заявки мікропідприємств, які мають не менше одного року досвіду роботи (зареєстровані до вересня 2021 року включно) та працевлаштовують до 10 осіб. Подавати заявку можна, якщо ваш бізнес належить хоча б до однієї зі вказаних нижче категорій:

  1. Мікропідприємства, які перемістилися з постраждалих від війни областей України до Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Київської областей;
  2. Мікропідприємства, які працюють у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Київській, Чернігівській, Сумській та Полтавській областях;
  3. Мікропідприємства, які очолюють жінки та які релокувалися або здійснюють діяльність у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Київській, Чернігівській, Сумській та Полтавській областях.

Кінцевий термін подання заявок — 31 жовтня 2022 року.

Усю інформацію про умови отримання грантової допомоги можна знайти за посиланням: https://surl.li/diawt

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар