Вакансія від центру зайнятості

  • 256

Фото без опису

Доброго дня. Мене звати Роман, я фахівець з рекрутменту ПрАТ «Миронівська птахофабрика» ТМ «Наша Ряба». Підприємство знаходиться в Черкаській області в м. Канів і займається повним циклом вирощування і переробки м’яса курчат-бройлерів. На зонах вирощування працює близько 1 тис. співробітників, а на переробному комплексі близько 2 тис.

Пропонуємо:

·        Безкоштовне проживання в гуртожитку. В кімнатах проживають від 2-х до 6-ти осіб. В залежності від посади і сімейного стану можливе поселення в окрему кімнату.

·        Безкоштовні комплексні обіди на підприємстві

·        6,5 кг курячого м’яса щомісяця безкоштовно

·        Забезпечення повним комплектом спецодягу та взуття

 

Графіки роботи - змінні і, для кожної вакансії, можуть бути різні. Найбільш масова відкрита вакансія – це робітник з КОСВ (комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва). Дані робітники займаються завантаженням живої, здорової птиці в контейнери на зонах вирощування. Графік роботи - 6-ти денний робочий тиждень. Один тиждень - робота в денну зміну, наступний - в нічну. Вихідний день - субота. Також, в залежності від кількості задіяних робітників, є можливість брати один плаваючий вихідний протягом тижня.

Заробітна плата від 14000,00 до 17000,00 грн.

Прошу звернути увагу кандидатів, що вахтового методу роботи в нас немає, робота постійна.

 

Також прошу звернути увагу на те, що робота інтенсивна і фізично важка, відповідно кандидатам 45+ років може бути фізично важко пристосуватись до умов та графіку роботи.

За довідками звертайтеся за телефонами:

+380 63-635-02-53
+380 95-281-69-07

Кибенко Роман Миколайович, Марченко Марія Костянтинівна

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар