Микулинецькою селищною радою придбано житло для сироти: Новий рік зустрічатиме у новій квартирі!

  • 866

Фото без опису

  Останні місяці 2022 року в селищній раді пройшли у ретельній підготовці пошуку житла для осіб з числа дітей-сиріт. Наприкінці року Микулинецькій селищній раді вдалося придбати другу квартиру у власність.

  Перший заступник селищного голови Марія Кутна привітала із новим помешканням ще одну жительку Микулинецької громади Віру, яка перебувала в черзі на квартирному обліку серед осіб з числа дітей-сиріт, та побажала, щоб у новій домівці панували лише добробут і благополуччя. Нагадаємо, що кошти на придбання квартир залучені з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

   Новий 2023 рік приніс Вірі власне житло, а разом з ним – відчуття стабільності. Нехай нова оселя буде осередком домашнього затишку, який безперечно потрібен усім нам.

   Зроблена добра справа надихає нас до дії. Ми і надалі будемо залучати усі можливі грантові кошти та фінансування державних субвенцій на розвиток нашої громади. На новосілля ходять з подарунками. Заступник селищного голови спільно із працівниками служби у справах дітей вручили подарунки.

   Щаслива власниця  висловила подяку усім, хто приклався до процедури оформлення, пошуку житла, підготовки необхідних  документів.

Фото без опису

 

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар