З Новим роком та Різдвом Христовим!

  • 406

Фото без описуШановні краяни, друзі, колеги!

                   Прийміть найщиріші вітання з прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим!

            Озираючись на минулий рік, я можу з упевненістю сказати, що він був важким для нас усіх. 2022 став для України роком випробувань і викликів.

                   З цими святами кожен пов’язує свої особливі сподівання та очікування, вірячи, що вони обов’язково здійсняться. Щиро бажаю, щоб наша спільна велика мрія – перемога України над російським загарбником, стала реальністю! Втрімо сльози! Зціпімо зуби і йдемо вперед. Перемога прийде до нас обов’язково. Але будьмо сильнішими, мужніми і єдиними в досягненні нашої мети. Проблеми і труднощі буденного життя не йдуть в ніякі порівняння з тими нелюдськими випробуваннями, які випали на долю наших воїнів-героїв, тих, хто втратив своїх рідних, хто замерзає в своїх домівках без світла, тепла, води, під страшними обстрілами.

                Ми йдемо вперед до нашої волі. З нами Бог і правда! І тільки непохитна віра в Збройні Сили України і повсякденна наполеглива праця приведе нас до споконвічної мети – бути вільними і незалежними, жити щасливо в мирі, добробуті та злагоді на своїй рідній українській землі!

            Бажаю, щоб у кожній домівці запанувала радість, щоб всі наші воїни повернулись до своїх рідних, щоб діти мали повноцінне безтурботне дитинство.

            Нехай з першою Різдвяною зіркою на кожну українську родину зійде Боже благословення, здоров’я, мир та спокій, а наші серця наповняться духовною силою для подолання труднощів, які випали на долю нашої Батьківщини.  

  З Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!!!

 

З повагою

Микулинецький  селищний голова  Іван СЛОБОДЯН

 

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар