Інформаційне повідомлення про необхідність перейменування вулиць : смт Микулинці – вул. 8 Березня, вул. Гагаріна, с. Дарахів – вул. Гагаріна, вул. Колгоспна, с. Різдвяни – вул. Колгоспна, с. Тютьків – вул. Гагаріна.

  • 355

 

Організатор громадського обговорення: Микулинецька селищна рада.

Підстава: Розпорядження селищного голови Микулинецької селищної ради від 15.11.2022 р. №222 «Про створення спеціальної комісії з вивчення питання перейменування вулиць в населених пунктах громади в межах Закону України «Про засудження комуністичного та націонал соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Громадські обговорення будуть проводитись на підставі Положення про порядок перейменування та найменування вулиць та інших обєктів на території Микулинецької селищної ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету, в період з 12.01.2023 року по 11.03.2023 року. Пропозиції громадськості розглядаються та приймаються згідно з Порядком проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та обєктам права власності, які за ними закріплені, обєктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій затверджений постановою Кабінету міністрів України від 24 жовтня 2012 року №989.

Узагальнення підсумків розгляду пропозицій громадськості відбудеться 13.03.2023 року о 12:00 в Микулинецькій селищній раді.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк передбачений в інформаційному повідомлення про проведення громадського обговорення.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: смт Микулинці, вул. Поштова, 1Б, Микулинецька селищна рада04396302muk@gmail.com

Відповідальний за проведення громадських обговорень – голова комісії з вивчення питання перейменування вулиць в населених пунктах громади в межах Закону України «Про засудження комуністичного та націонал соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» -  Ясінська О.П.