У Микулинецькій лікарні відбулося офіційне представлення новопризначеного директора комунального некомерційного підприємства «Микулинецька лікарня» Микулинецької селищної ради

  • 3911

Селищний голова Іван СЛОБОДЯН та перший заступник селищного голови Марія КУТНА  представили колективу Комунального некомерційного підприємства «Микулинецька лікарня» Микулинецької селищної ради новопризначеного  директора .  Керівником закладу став НАКОНЕЧНИЙ ПАВЛО БОРИСОВИЧ, який  призначений на посаду рішенням  сесії селищної ради    № 2427  від    02  лютого 2023 року за результатами проведеного конкурсу , який відбувся 17 січня 2023 року.    

Селищний голова  привітав із призначенням на важливу посаду  Павла Наконечного та побажав йому професійних здобутків, наснаги в роботі, якісних і позитивних змін у роботі медичного закладу, здійснення задуманих планів щодо покращення рівня медичного обслуговування в громаді, співпраці та взаєморозуміння.  Колектив Микулинецької  лікарні теж привітав новопризначеного керівника з побажаннями  успіху і злагодженої командної роботи.   

Директор Комунального некомерційного підприємства «Микулинецька лікарня» Микулинецької селищної ради Павло Наконечний  подякував за виявлену йому довіру та висловив сподівання на підтримку, розуміння та плідну співпрацю, розвиток медичної установи та досягнення високих результатів у спільній роботі. Запевнив, що буде розвивати заклад і намагатися з колективом робити усе, щоб не тільки  зберегти медичну установу   зробити медичний центр з надання  якісних медичних послуг .
До виконання своїх обов’язків на новій посаді Павло Наконечний   приступив 15 лютого 2023року.