День пам'яті Героїв Небесної Сотні!

  • 248

Фото без описуШановні жителі Микулинецької територіальної громади!

 

18-20 лютого – трагічні дати новітньої історії України. У ці лютневі дні минають роковини масового розстрілу активістів Євромайдану в Києві. Девять років тому весь світ сколихнули події, які забрали більше сотні людських життів.

Своєю мужністю та незламністю українці довели, що від кожного з нас залежить те, у якій країні ми житимемо, що немає нічого більш дієвого, як єдність та згуртованість народу навколо поставленої мети.

Сьогодні ми згадуємо їх молитвою і хвилиною мовчання,  але знаємо, що і з неба вони, наші герої, вже своїм небесним військом і далі тримають над нами небо, в найскладніші хвилини. І триматимуть – до перемоги. Ми не маємо права панікувати, а маємо зібратися з силами і разом дати відсіч ворогу. Бо Україна у нас одна. Бо українці гідні мати те майбутнє, за яке померли герої Небесної сотні і наші мужні воїни, що зараз боронять нашу рідну землю від злісного ворога.

Низький уклін Героям Небесної Сотні за їхню самопожертву та відданість Україні! Нехай світла пам’ять про їх подвиг додасть нам сил і наснаги в цей нелегкий час, зміцнить наш дух та віру в краще майбутнє.

З повагою

Микулинецький селищний голова                                                  Іван СЛОБОДЯН