Привітання селищного голови з Днем матері

  • 188

Фото без опису

Дорогі матері !

Від щирого серця вітаю вас зі святом - Днем матері! Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Вона завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше!

Ви - втілення безмежної любові та жертовності, і ми дуже вдячні за все, що ви робите для нас. Нехай ваші дні будуть наповнені щастям, здоров'ям та безліччю незабутніх моментів з вашими дітьми та рідними. Я хочу висловити свою подяку за невтомну працю і жертви. Низький уклін , глибока шана і вдячність тим матерям чиї сини і дочки завжди готові віддати своє життя за нашу волю і незалежність , тим чиї діти зазнали страшних поранень , чиї діти зараз перебувають у полоні , прошу вибачення за ці страшні втрати на превеликий жаль немає ніякої ціни щоб зменшити ваше горе.

Ми перед вами у вічному боргу !

Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові! Миру і затишку вашому будинку!

З повагою селищний голова Іван СЛОБОДЯН.