Відбулося відкриття нового спортивного майданчика на території Дружбівській ЗЗСО I-III ст

  • 104

Сьогодні 26 травня у Дружбівській ЗЗСО I-III ступенів відбулося відкриття нового спортивного майданчика, який став довгоочікуваною подією для всієї шкільної спільноти. На майданчику учні зможуть займатися різноманітними видами спорту(міні футбол, волейбол) . Він розташований на території шкільного двору, що робить його легко доступним . Відкриття майданчика відбулося під час урочистої церемонії, яку відвідали учні , вчителі школи та батьки. Селищний голова Слободян Іван Васильович висловив свою вдячність всім, хто долучився до спорудження майданчика та зазначив, що він стане великою користю для учнів та сприятиме зміцненню їхнього здоров’я та фізичного розвитку.

Висловлюємо щиру подяку Гевкові Володимиру Леонідовичу , а також Захаркові Ярославу Петровичу за виділення коштів з соцЕконом розвитку на будову майданчика, а саме 1,400 000 грн .

Він стане чудовим місцем для проведення спортивних заходів та зборів, що сприятиме додатковій мотивації учнів до занять спортом. Такі ініціативи збільшують інтерес до спорту серед молоді та допомагають підвищувати рівень фізичної активності і мають бути підтримані всіма хто зацікавлений у розвитку спорту , а також людей які люблять спорт і можуть фінансово підтримати таке гарне починання.