Відбувся захід з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей

  • 139

Фото без опису

Сьогодні 1 червня відбувся захід, учасники та гості громади зібралися на центральній площі смт Микулинці , щоб відзначити Міжнародний день захисту дітей. Головною подією був святковий концерт під назвою "Хай війни стихають від сміху дитини", який був сповнений радістю, музикою та незабутніми враженнями.

Зі вступним словом виступив селищний голова Слободян Іван Васильович.

Організатори заходу зібрали різноманітний артистичний склад, щоб забезпечити усім присутнім чудовий настрій. Під час концерту звучали яскраві музичні композиції, які надихали дітей та дорослих на радісні емоції та позитив.

Окрім концерту, присутні мали змогу взяти участь у фото-квесті у стилі селфі. Ця активність сприяла спілкуванню, творчому самовираженню та підвищила настрій всіх присутніх. Також у рамках заходу проводилися майстер-класи, де діти мали можливість власноруч створити малюнки, виготовити прикраси та інші творчі вироби.

У рамках заходу також була організована демонстрація рятувального спорядження, пожежної техніки та машини патрульної поліції. Діти з захопленням спостерігали за показовими виступами рятувальників та поліцейських, які демонстрували своє професійне спорядження та навички. Це дозволило дітям більш детально ознайомитися з роботою та важливістю цих професій, а також створило позитивне сприйняття щодо роботи рятувальників та поліції. Також були проведені веселі ігри та конкурси, які були спрямовані на активну участь дітей. Вони мали змогу проявити свої навички, співпрацювати в команді та отримати задоволення від взаємодії з однолітками. Це сприяло створенню дружньої та позитивної атмосфери на заході та зростанню віри у свої можливості у дітей.

Захід був успішним завдяки злагодженій роботі організаторів Микулинецька селищна рада. Служба у справах дітей Микулинецької селищної ради. Відділ освіти, культури, молоді, та туризму Микулинецької селищної ради. Талановитим виконавцям та активному участю глядачів. Всі присутні відчули теплу та дружню атмосферу свята.

На жаль , наші діти зростають в умовах війни , ми повинні всіма силами наближати перемогу нашої країни для наших дітей , бо діти це наше майбутнє!

Нагадаємо, що Міжнародний день захисту дітей - це нагадування про потребу створення безпечного та сприятливого середовища для розвитку кожної дитини. Кожен має право на щасливе та безпечне дитинство, і святкові заходи, подібні до концерту, допомагають нагадати про цю важливу мету.