ОГОЛОШЕННЯ про своєчасну сплату земельного податку та податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки

  • 300

Микулинецька селищна рада нагадує до 15 серпня 2023 року необхідно сплатити земельний податок та податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.

Фото без опису

Шановні землекористувачі та землевласники! Микулинецька селищна рада нагадує про необхідність сплати земельного податку та плати за нерухоме майно відмінне від земельної ділянки  за 2023 рік.

Термін сплати – 15 серпня 2023 року.

Відповідно до Податкового кодексу України п.287.2 ст.287, розпочалася сплата земельного податку з фізичних осіб за 2023 рік. Згідно з законодавством, у разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов`язання протягом строків, визначених ПКУ, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу.

Власників та землекористувачів смт. Микулинці та сіл: Воля, Конопківка, Кривки за довідками з питань розміру земельного податку чи податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки просимо звертатись у Микулинецьку селищну раду за адресою: смт. Микулинці, вул, Поштова, 1б. Тернопільського району Тернопільської області (Микулинецька поліклініка, 2 поверх).

Землекористувачів, власників земельних ділянок населених пунктів Микулинецької селищної ТГ за вказаними вище довідками просимо звертатись до старостів за місцем знаходження земельних ділянок.