У Микулинецькій громаді проведено ремонт двох доріг в с. Струсів та с. Варваринці

  • 152

Фото без опису

У нашій громаді знову приємна подія 14-15 червня в с. Струсів і в с. Варваринці  проведено ремонт  двох доріг, а саме  у  с. Струсів  вул. С.Будного 425 м і у с. Варваринці вул. Б. Шкамбар 440 м асфальтним покриттям загальною протяжністю 865 м/п.

Фінансував проведення цих робіт всім нам відомий аграрій Когут Роман Михайлович ( загальна вартість робіт  приблизно 1,8 млн грн).

На даних дорогах складний рельєф і вже існуюча забудова житлових приватних будинків,  на превеликий жаль не дозволяє ефективно провести роботи по водовідведення стічних дощових вод з поверхні самих доріг . Для вирішення даної проблеми в окремих місцях необхідно поставити спеціальні лотки , для водовідведення, що несе досить значні додаткові витрати. Надіємося  що наші депутати при розгляді змін до бюджету при умові  його  перевиконання за  І-ше півріччя виділять необхідну суму для проведення даних робіт. 

Хочу  підкреслити , що  на даних вулицях проживає дві сім’ї , чиї чоловіки мужньо захищають нашу державу у жорстокій боротьбі з московською ордою. І у них немає ні фізичної ні фінансової  можливості провести роботи по водовідведенню стічних вод їхніми силами .

Голова Микулинецької  селищної ради Слободян Іван Васильович ,  жителі даних вулиць , депутати села Струсів і с. Варваринці Дзвінка І.Н ,  Бенько І .М , а також  старости  сіл Струсів і Варваринці Дзвінка Л.П , Бенько О.О  висловлюють велику подяку Когуту Р.М за його величезний вклад   у проведенні ремонту вище названих  доріг . Він розуміє і старається вирішити складні проблеми жителів с. Струсів і Варваринці які є його пайовиками і не тільки своїх пайовиків. Якісний ремонт даних вулиць створить зручні умови проїзду транспортних засобів, значно полегшить вирішенню проблеми з довезенням  учнів  до Варваринської  гімназії.  На території цих сіл працює ряд різних підприємств і дуже хотілося б, щоб їхні власники не залишилися байдужими до проблем ремонту доріг , і долучилися фінансово до їх виконання.

Роботи щодо ремонту доріг проведено фірмою  ТехноБудЦентр якісно і в дуже стислі терміни. За що , ми всі щиро вдячні їм. 

Селищна рада звертається з проханням  долучатися до часткового фінансування робіт  по ремонту доріг  в населених пунктах громади, місцевих аграріїв ,  підприємців , меценатів і благодійників . Не дивлячись на дуже складний час (ведення жорстокого  протистояння проти російських окупантів ) ми разом повинні зробити максимум можливого , щоб хоч трохи покращити умови життя наших громадян . 

Від малих Перемог йдемо впевнено до нашої ВЕЛИКОЇ ПЕРМОГИ над рашистами!

ВСЕ БУДЕ Україна !!! 

Слава УКРАЇНІ!  Героям Слава!