Вітання селищного голови з Днем Державного Прапора! 🇺🇦

  • 98

Фото без опису

Шановні мешканці! Вітаю Вас із Днем Державного Прапора! 🇺🇦
Щороку в переддень найголовнішого державного свята — Дня Незалежності в Україні відзначають ще одне, не менш важливе свято — День Державного Прапора.
 🇺🇦Він є символом країни, втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.
🇺🇦Для кожної країни прапор – це уособлення її суверенітету, могутності та незалежності. 
🇺🇦Сьогодні, в День Державного Прапора хвилиною мовчання вшануємо тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави на всіх етапах її становлення.🕯️
🇺🇦Прапор України – це символ щоденної мотивації діяти та перемагати.
🇺🇦Прапор – це символ нашої ідентичності, історії та майбутнього. Він об'єднує нас, нагадуючи про наші спільні цінності, зусилля та перемоги. Кожен колір, кожна символіка на прапорі відображає наше минуле та те, до чого ми прагнемо.
 🇺🇦Сьогодні по всій Україні здіймуться тисячі прапорів вільної незалежної країни, яка нині воює, будує своє майбутнє і прагне відійти від постімперії і стати спільнотою демократичних європейських держав. 
Нехай ці національні кольори і надалі вселяють в серце кожного українця гордість та спонукають на нові звершення ради миру та перемоги.
У цей знаменний день бажаю всім вам миру, перемоги та віри в майбутнє нашої держави, щастя, здоров'я і добробуту! Нехай завжди гордо майорить над нашою Батьківщиною стяг волі, єдності та могутності Українського народу.  
Нехай наш прапор завжди буде підвищуватися вгору, як символ нашої гідності та єдності.🇺🇦
 Хай у кожному домі буде наш Прапор - оберіг майбутнього України.
Слава Державному Прапору!🇺🇦
Слава Українському народові!💙💛
Слава Україні!💙💛

З найкращими побажанням
селищний голова                                                     Іван Слободян.