Вітання селищного голови з Днем Незалежності України!

  • 141

Фото без опису
 День Незалежності України – одне з найважливіших державних свят. 
 Дорогою ціною наша країна здобула довгоочікувану свободу, подолавши складні випробування. Цей тернистий шлях і споконвічна боротьба не зламали український народ, а зробили його ще сильнішим. Це день, коли ми вшановуємо подвиги тих, хто віддав  своє життя за наше майбутнє, і пам'ятаємо всіх, хто боровся за право вільного вибору та самовизначення. Нелегка боротьба за державу, мову та культуру – продовжується і сьогодні. Повномасштабне вторгнення російських окупантів у суверенну і незалежну Україну демонструє найжахливіші плани ворогів – знищити наш народ і відібрати нашу землю, нашу культуру, наші традиції і наші цінності… 
 Найкращі Сини і Доньки України знову взяли до рук зброю і стали на захист рідної країни. Народ – об’єднався у спільній боротьбі та став ще сильнішим, адже єдність – запорука нашого успіху. Незалежність та воля набули нового змісту для кожного українця. Ми здобули підтримку всього світу у кривавій боротьбі з окупантом. 
 Сьогодні український народ згуртований, як ніколи, адже перемога – за нами! Ми відстоюємо рідний край, свої права та майбутнє наших дітей. Віримо, що найближчим часом над нами буде мирне небо! Україна святкуватиме перемогу над ворогом, адже за нами правда і з нами Бог! 
Від щирого серця бажаю всім вам гідного майбутнього, процвітання, миру, перемоги та  злагоди на нашій рідній землі. Нехай наша Україна завжди залишається сильною, вільною та гідною серед інших націй світу. 
 Майбутнє нашої Батьківщини залежить від кожного з нас, нашої роботи, нашої свідомості та нашої відповідальності!  

 З Днем Незалежності України!   🇺🇦
Слава Україні! 💙💛

З повагою селищний голова Іван СЛОБОДЯН