Запрошуємо до обговорення Стратегії розвитку громади!

  • 1311

Результат пошуку зображень за запитом "громадські слухання"

 

Запрошуємо до обговорення Стратегії розвитку громади!

В рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність » (DOBRE), за фінансового сприяння USAID ( United States Agency for International Development) в період з квітня по липень 2017 року Робочою групою Микулинецької об’єднаної громади зі стратегічного планування при сприянні польських та вітчизняних експертів Фундації Розвитку Місцевої Демократії, Асоціації сільських селищних рад та об`єднаних громад України були напрацьовані основні розділи документу «Стратегія розвитку Микулинецької об`єднаної громади на 2017-2025 роки», які виносяться на громадське обговорення.

Чекаємо Ваших пропозицій та зауважень до Стратегії розвитку Микулинецької громади.

Для врахування Вашої думки, потрібно заповнити форму та надіслати її до 21.07.2017 року на адресу: 04396302@mail.gov.ua з поміткою «До Стратегії Микулинецької ОТГ» або надати свої письмові пропозиції за адресою Степана Бандери 11, Микулинецька селищна рада (приймальня).

Ваші пропозиції будуть опрацьовані, внесені до Стратегії та винесені на сесію селищної ради для затвердження.

З повагою, селищний голова Осіпчук Петро Іванович.

Місце ознайомлення з друкованою версією проекту Стратегії та прийому пропозицій щодо внесення змін в неї: Микулинецька селищна рада,Тернопільська обл.,Теребовлянський рн.,вул. Степана Бандери, 11. Також за цією адресою Ви зможете отримати консультації.

Важливо! Ваші пропозиції будуть братися до уваги за умови, якщо пропозиції будуть містити ім’я, прізвище та адресу подавача.

В понеділок, 24.07.2017 року,  о 15.00 у приміщенні Микулинецької селищної ради відбудуться громадські слухання щодо Стратегії розвитку громади. Запрошуємо всіх активних мешканців населених пунктів нашої громади взяти участь у слуханнях!

З орієнтовною структурою розвику громади можна ознайомитися у Додатку 17