Оголошення про вакансію головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради

  • 165

Фото без опису

Відповідно до подання начальника відділу освіти, культури молоді , спорту та туризму Микулинецької селищної ради з  метою налагодження результативної роботи відділу, у зв’язку з наявністю у відділі освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради вакансії головного спеціаліста, відповідно до закону України від 12.05.2022 року №2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану».

 

      Вимоги:

      -громадянство України;

      -досконале володіння державною мовою;

      -вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста;

      -вимоги до стажу роботи - 1 рік  державної служби, служби в органах місцевого самоврядування або інші посади, педагогічна діяльність 3 роки ;

      -знання діючого законодавства України: Конституції України, Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про культуру», «Про фізичну культуру, спорту» та інші законодавчі, підзаконні правові акти у сфері діяльності органів місцевого самоврядування за відповідним спрямуванням.

      Відповідає за:

1. Координацію роботи закладів ЗЗСО, закладів культури та позашкільної освіти Микулинецької громади.

2. Організацію та розвиток загальної середньої освіти, культури, спорту та позашкільної освіти;

3. Контроль діяльності зазначених закладів інспектування і надання допомоги.

4. Перевірку готовності навчальних закладів до нового навчального року.

5. За підготовку робочих навчальних планів ЗЗСО, планів роботи закладів культури.

6. Планування роботи відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради.

7. Формування контингенту учнів, мережі класів, учнів, забезпечення регулярним безоплатним перевезенням учнів загальноосвітніх навчальних закладів до навчальних закладів та додому.

8. Підготовку проєктів наказів та відповіді на листи, звернення відповідно до своїх повноважень.

 

Відповідно до ч.5 статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» подається:

заява про призначення,

заповнена особової картки встановленого зразка ,

документи, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад,

за наявності у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Особи, призначені на посади у період дії воєнного стану, для забезпечення проведення перевірки, передбаченої Законом України "Про очищення влади", подають документи, передбачені частиною другою статті 57 Закону України "Про запобігання корупції", не пізніше 31 січня 2024 року, у разі якщо такі декларації та/або документи не були подані ними раніше, або протягом 90 календарних днів з дня припинення обставин, визначених абзацами другим і третім частини восьмої цієї статті.

Відповідно до ч.7 статті 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» подається після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, посади в органах місцевого самоврядування, посади керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, посади керівників комунальних підприємств, установ, організацій, на які особи призначені відповідно до абзацу першого частини п’ятої цієї статті, оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено відповідно до абзацу першого частини п’ятої цієї статті, становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

За детальною інформацією звертатись до відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Микулинецької селищної ради за адресою вул. 22 січня, 8, смт Микулинці Тернопільського району Тернопільської області.