Друга річниця війни в Україні

  • 117

Фото без опису

     24 лютого …  Ранок повномасштабного вторгнення росії в Україну попри очікування та побоювання все одно став несподіванкою для більшості українців. Кожного та кожну з нас жахливі новини застали за різних обставин: хтось мирно бачив останній передранковий сон, хтось прокинувся на роботу, а дехто, можливо, готував сніданок для свого сімейства. Але усе, що ми думали, відчували, на що сподівалися та мріяли в той ранок  - назавжди змінилося. Цей момент розділив життя усіх українців на до та після.

Два роки днів і ночей страху, сліз, болю, жаху, розпачу, трагедій та горя…За цією цифрою стоять скалічені долі дітей та дорослих, щоденні ракетні удари, обстріляні та зруйновані міста, села, інфраструктура, окупація українських територій, мільйони людей, які ,через напад росії, змушені були залишити свої домівки. А ще за цією цифрою ховаються найстрашніші слова – смерть і ніколи…. Тисячі кращих синів і дочок віддали за Україну та наше з вами мирне майбутнє найцінніше – свої життя.

Вічна і світла їм пам’ять! Низький уклін Героям, які продовжують захищати Україну від ворога!

Не маємо права забути, якою ціною дається нам кожен крок до свободи. Боротьба триває… Попереду – Перемога та щасливе майбутнє у вільній державі!

 Слава Україні!

 Героям Слава!