Шановні жителі Микулинецької громади! Зі щирим серцем вітаю всіх з Днем Світлого Христового Воскресіння!

  • 189

Фото без опису

У житті кожного Великдень - свято особливо шановане та величне.Як Христос переміг смерть, так і Україна, прийнявши чашу страждань – переможе і воскресне! На нашу землю російський окупант, цією  війною, приніс багато випробувань, але ми об'єднавшись даємо йому гідну відсіч.

Багато наших Захисників зустрічають свято на передовій, завдяки їхній самовідданості, ми маємо змогу у спокої зустріти Великодні дні. Доземно вклоняюся Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи перемогу. Кожного дня весь український народ підносить свої молитви до Всевишнього за наших мужніх воїнів. Нехай Господь Бог оберігає Вас, дарує силу та зміцнює дух.

Молимося за тих Захисників, хто поклав своє життя за волю та незалежнність України! На жаль, вони ніколи не зустрічатимуть Великдень разом з нами. У глибокій скорботі схиляю голову перед світлою пам'яттю загиблих.

Вірю, що з благословення Воскреслого Ісуса Христа ми подолаємо ворогів і відбудуємо нашу Батьківщину.

У день Великодня, бажаю Вам душевної чистоти і гармонії, миру та спокою у кожній родині. Нехай свято наповнить ваші душі радісними почуттями та новими сподіваннями, оселі – благополуччям і затишком, сім’ї – щастям та  злагодою!

 

Христос Воскрес! Воскресне Україна!

 

З повагою, селищний голова

Микулинецької селищної ради

Іван  Слободян