До Дня пам'яті та примирення на центральній площі селища Микулинці відбувся захід присвячений вшануванню перемоги над цинізмом у Другій світовій війні

  • 304

Пам'ятний день в Україні, який вшановують 8 травня  є символом закінчення Другої світової війни в Європі, підписанням німецькими нацистами акту безумовної капітуляції перед Альянсом.

Це важливий день  для кожної людини. Пам'ять - означає, що ми пам'ятаємо тих, хто поклав своє життя в період від 1939 до 1945 року. Примирення - символ того, що всі країни повинні об'єднатися разом.

День примирення є днем вшанування пам'яті жертв війни .Цей день є символом того, що ми повинні пам'ятати трагічні події сьогодення і минулого, щоб зберегти мир та стабільність в майбутньому.

 День пам’яті та примирення Україна зустрічає в умовах повномасштабної війни, на жаль, 24 лютого 2022 року на територію України знову прийшла війна. Ми всі віримо, що скоро будемо святкувати перемогу над окупантами.

У цій героїчній боротьбі ми сильні, як ніколи. Наша єдність - запорука успіху. В ім'я  вільної Української Держави ми здобудемо Перемогу. З вірою у світлий і мирний час для наших дітей здолаємо ворога.

Захищаючи свою землю, мову і національну гідність, ми наближаємо той день, коли кремлівський людиноненависницький режим буде подоланий!

Україна з Божою поміччю і наших воїнів обов'язково переможе . Навіки запам’ятаємо ці жахливі злочини проти людства, проти українців і нашої нації .

Вшановуючи пам'ять Героїв, які поклали життя за свободу, вклоняємось і сучасним нашим воїнам, які надійно тримають зброю! СЛАВА УКРАЇНІ!

                                                                                                                                                              Іван СЛОБОДЯН