Дорогі матері, бабусі, жінки! У цей весняний день прийміть найщиріші вітання з прекрасним святом – Днем матері!

  • 1807

Вітання секретаря Теребовлянської міської ради Володимира Довганя з Днем  Матері – Теребовлянська територіальна громада

Святкування Дня матері – це чудова можливість висловити свою  любов і вдячність за все, що зробили і роблять для нас наші мами, за їх доброту, підтримку. Схилімо низько свої голови і висловім щире «дякую» милим нашим матерям, за їх материнську любов, турботу і підтримку за допомогу, за щиру пораду.  Цей день – це ще один привід сказати їй про те, що вона – найрідніша та найдорожча людина.

Сьогодні, у складні часи російської агресії проти України, материнське серце болить за усіх, хто боронить наш край від зазіхань підступного ворога. Земний уклін усім матерям, чиї сини і доньки захищають нашу рідну землю. Самовідданість, героїзм і мужність ваших дітей ‒ це насамперед ваша заслуга.

Дякуємо вам за ваших синів і доньок, за вашу витримку і материнську любов! Дякуємо Вам за те, що виховали Людей і Патріотів України! Дякуємо вам за ласку і ніжність, за довгі  та безсонні ночі, за переживання та турботу, за напутні слова і благословення, за мудрі поради  та безмежну любов. Нехай на обличчі кожної матері будуть лише сльози щастя та гордості за своїх дітей.

Щастя і здоров’я всім вам, дорогі матері! Поваги і підтримки від синів, чоловіків та братів, а від Всевишнього - благословення!

Зичу вам радості, добробуту, довгих років життя на радість дітям, онукам і правнукам!    Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! Миру і злагоди у ваші оселі!

           З повагою,  селищний голова                                                   Іван  СЛОБОДЯН