15 травня – Міжнародний день сім’ї

  • 86

     15 травня – Міжнародний день сім’ї

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

     Для українця сім'я - це не лише зв'язок крові, але й невичерпне джерело тепла, підтримки та взаєморозуміння. Вона є основою українського суспільства, де кожен член родини відчуває відповідальність за благополуччя та щастя рідних. Сім'я в Україні - це місце, де дотримуються традицій, зберігаються звичаї і формуються цінності, які передаються з покоління в покоління.

          Цьогоріч, вперше, українці святкують День сім’ї 15 травня  - тобто, в один день із Міжнародним днем сім’ї, заснованим ООН в 1993 році.

          Тож, сьогодні - чудовий привід згадати, яка важлива і неповторна кожна родинна мить. Нехай ваш дім буде наповнений теплом, злагодою та любов'ю. Нехай він стане витоком натхнення, місцем радості та спільних досягнень.

          В цей особливий день, ми відзначаємо не лише зв'язок крові, а й силу духу, що об'єднує нас у неповторну спільноту. Бо родина - це той острівець спокою та порозуміння у вирі повсякденних турбот, де завжди радісно повертатися після важких днів. Нехай кожна мить, проведена разом, буде наповнена сміхом, затишком та взаємним відчуттям підтримки.

          Бажаю вашим родинам безмежної гармонії, невичерпної любові та незгасимого палючого бажання разом творити найкраще!

                   З повагою, селищний голова                                  Іван СЛОБОДЯН