Привітання з Днем вишиванки від селищного голови Івана Слободяна

  • 717

Фото без опису

Шановна Микулинецька  громадо!

Прийміть найщиріші вітання з Днем вишиванки – чудовим святом української культури!

Сьогодні, як ніколи, важливо підтримувати наші українські традиції і не забувати хто ми є . Це свято стало символом національної єдності, гордості та самовираження українського народу. Вишиванка вважається однією з найважливіших частин національного костюму  та символом національної ідентичності. Це унікальний та потужний оберіг заряджений на перемогу, здоров’я і добро. Це генетичний код української нації - частини європейської родини. Її орнамент та кожна ниточка перетворюють звичайне полотно на нашу найміцнішу броню!

Тож нехай як вишиванка захищає нашу душу і тіло, так і молитва оберігає наших захисників. Нехай мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення до праці та боротьби, допоможе здолати підступного ворога, захистить наших воїнів та всіх українців від куль та лиха.

Одягаючи вишиту сорочку, ми вбираємо у себе пам’ять поколінь, мужність і відвагу українських героїв, любов і ніжність наших матерів, та повагу до своєї культури.

Бажаю укріплення та процвітання нашої країни. Нехай це чудове свято об'єднає українців по всьому світу, пам’ятаймо й шануймо українські традиції, пишаймося своїм минулим і тим, що ми - українці - нація з багатою історією та глибоким корінням.  Нехай ваше життя буде прекрасним, яскравим і неповторним, як  барвиста українська вишивка!

З Днем вишиванки!

 

                  З повагою, селищний голова                                       Іван  СЛОБОДЯН