Привітання селищного голови Івана Слободяна з Міжнародним днем захисту дітей!

  • 81

День захисту дітей 2024: історія свята та традиції, які варто знати - ВСВІТІ

Щиро вітаю Вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини.

Кожна дитина має право на дитинство. Відчувати, що вона живе у повній безпеці, любові та підтримці. Бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися та пустувати, не остерігаючись тривог…

На жаль, війна вкрала в українських дітей не лише ці можливості. У багатьох вона назавжди забрала рідних, близьких їм людей. Через війну в наших дітей дорослі очі, але досвід життя і майбутнє кожної української родини – безцінні.

Діти – це найголовніше, що мають дорослі. Наш обов’язок зробити все можливе і неможливе, аби кожна дитина відчувала захист, безпеку, підтримку, турботу та любов. Ми маємо докласти максимум зусиль, щоб наші діти жили у мирній країні, адже вони – продовження кожного з нас. Вони – майбутнє України.

Тож в День захисту дітей хочеться  побажати якнайшвидшого закінчення війни, щоб дитячі серденька були спокійні і не тривожились.

 Наполегливо здобувайте знання, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами та гордістю країни.

Міцного здоров’я вам, радості, любові, ласки, добра та успіху у всіх починаннях, щасливого дитинства. Щоб кожна дитина була здорова і оточена турботою батьків. Нехай кожен ваш день буде радісним, сонячним та сповненим увагою і турботою рідних та близьких!

Нехай кожна дитина живе у люблячій сім’ї і має щасливе та безтурботне дитинство. І давайте не забувати, що чужих дітей не буває.

З повагою,

 Селищний голова                              Іван СЛОБОДЯН