УВАГА!!! ОГОЛОШУЄМО ВІДКРИТИЙ НАБІР НА ПОСАДУ ДЕПУТАТА МИКУЛИНЕЦЬКОЇ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

  • 35

Фото без описуШукаєш можливість зробити свій голос чутним? Хочеш впливати на події в нашій громаді? Приєднуйся до відновлення Микулинецької Молодіжної Ради! Тут ти зможеш зустріти однодумців, висловити свої ідеї та долучитися до важливих ініціатив. Стань частинкою активної, енергійної, креативної молоді Микулинецької громади, будь рушійною силою на шляху до змін!!!

Щоб забезпечити співпрацю між місцевою владою та молоддю, а також узгодити дії у вирішенні проблем, пов'язаних з молоддю і їхньою участю у всіх сферах життя громади, ми плануємо відновити діяльність Молодіжної ради при Микулинецькій селищній раді. Це дозволить молоді набути кейс відповідних знань та досвіду для успішної самореалізації в майбутньому.

Учасники Молодіжної ради зможуть ознайомитися з роботою місцевих органів, реалізовувати соціальні проекти та спілкуватися з представниками влади на всіх рівнях. Це дасть ініціативним та цілеспрямованим молодим людям можливість стати новими громадськими діячами і зробити свій внесок у розвиток не лише нашої громади, але й всієї країни.

Молодіжна рада матиме незалежність у прийнятті рішень та впливатиме на комунікацію між молоддю та органами місцевого самоврядування. Вона спрямована на підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, а також питань у сфері культури, спорту, освіти та пропагує здоровий спосіб життя серед молоді. Тому, якщо все описане вище, знайшло відклик у твоєму серці,  ми запрошуємо  саме тебе до відновлення Молодіжної ради. Лише разом ми зможемо реалізувати всі плани, спрямовані на розвиток нашої громади.

Просимо вас подавати кандидатури  для формування депутатського складу Молодіжної ради. Прийом кандидатур до 26 серпня 2024 року. Зареєструватися можна заповнивши гугл форму :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXrZH8ZmFe0F2iT_4Ow1eW8vt65_jzex6aCFY2djoTu-WXOQ/viewform?usp=sf_link