Шановні педагоги, учні, батьки Микулинецької ТГ

  • 90

Фото без опису

Сьогодні, завдяки героїзму та мужності наших воїнів, знову відкриють свої двері школи . Учні вирушать у неймовірно цікавий світ знань. Дякуємо за це нашим захисникам та захисницям.

День знань завжди особливо хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим цей день є і для майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою.

Бажаємо усім витримки, міцного здоров’я та мирного неба над головою! У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє!

Слава Україні! Героям слава!