Результати відбору проектів до громадського бюджету

  • 1284

Результат пошуку зображень за запитом "громадський бюджет"
На адресу Микулинецької селищної ради для конкурсного відбору надійшло 5 проектів, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету (бюдету участі) у 2018 році:
1. Проект "Облаштування зони відпочинку біля колишнього млина на березі річки серет"
2. Проект "Встановлення парковок біля громадських місць та усанов у населених пунктах громади"
3. Проект "Гімнастичний комплекс у с.Ладичин"
4. Проект "Дитячий майданчик "Моя дитяча мрія"
5. Проект "Придбання підсилювальної апаратури для Микулинецької ОТГ"
Перші три проекти були вивчені спеціалістами та отримали позитивну резолюцію. Проект "Дитячий майданчик "Моя дитяча мрія" було відхилено відповідно до положення через значне перевищення максимально допустимої вартості проекту. Проект "Придбання підсилювальної апаратури для Микулинецької ОТГ" також було відхилено через відсутність додатку зі списком осіб, що підтримують дану ініціативу.
У звязку з тим, щозагальна вартість трьох проектів, які учпішно пройшли розгляд спеціалістів не перевищує максимального порогу громадського бюджету, прийнято рішення про недоцільність проведення голосування через відсутність потреби проведення відбору. Отже усі три проекти у рамках проекту участі буде включено до Плану соціально-економічного розвитку громади на 2018 рік з метою їх реалізації. Сподіваємося на плідну співпрацю громадських активістів з органами влади з метою реалізації цих ініціатив.