Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення Микулинецької селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року»

  • 159

Фото без опису

Повідомлення

про оприлюднення проєкту рішення Микулинецької селищної ради

«Про встановлення місцевих податків та зборів на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

  • проєкт рішення Микулинецької селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року» та аналіз його регуляторного впливу.

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення на офіційному веб-сайті Микулинецької селищної ради оприлюднюється проєкт рішення Микулинецької селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року».

Мета даного проекту рішення є встановлення на території Микулинецької селищної ради порядку сплати таких податків і зборів:  податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельний податок, транспортний податок, туристичний збір та єдиний податок відповідно до вимог Податкового кодексу України, що забезпечить соціальну справедливість та стабільні надходження до селищного бюджету від сплати встановлених податків і зборів.

З текстом проєкту рішення всі бажаючі можуть ознайомитися в приміщенні Микулинецької селищної ради за адресою: смт Микулинці, вулиця Степана Бандери, 11, каб. 3, а також на сайті Микулинецької селищної ради в розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються до 02.06.2023 року включно, з дня оприлюднення проекту рішення за поштовою адресою: 48120 Тернопільська область, смт Микулинці, вулиця Степана Бандери, 11 або за електронною адресою: 04396302muk@gmail.com.

 

АНАЛІЗ  РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проєкту рішення Микулинецької селищної  ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року»

Звіт про базове відстеження результативності проєкту рішення Микулинецької селищної ради: «Про встановлення  місцевих податків та зборів на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року»