ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження Правил благоустрою території Микулинецької селищної ради»

  • 127

Фото без опису

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Микулинецької селищної ради «Про затвердження Правил благоустрою території Микулинецької селищної ради», розроблений Микулинецькою селищною радою.

Проект спрямований на встановлення порядку благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою на території Микулинецької селищної ради, регулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою території населених пунктів з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань і передбачає врегулювання відносин у сфері благоустрою.

Підставою для розробки проєкту рішення є недостатнє регулювання відносин у сфері благоустрою, відсутність чіткого нормативного регулювання прав та обов’язків суб’єктів господарювання у сфері благоустрою внаслідок чого неможливо об’єктивно, за допомогою сьогоднішніх важелів впливу, регулювати відносини, що виникають у сфері благоустрою в рамках великої території громади

Проєкт даного рішення розроблено відповідно до «Типових правил благоустрою території населеного пункту» затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 27.11.2017 № 310 та зареєстровані в Міністерстві юстиції України 18 грудня 2017 року за № 1529/31397, на виконання Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

Проєкт рішення разом із аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційному сайті Микулинецької селищної ради за адресою https://mykulynecka-gromada.gov.ua/ в рубриці Регуляторна політика.

З текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися також у приміщенні Микулинецької селищної ради, каб. № 4. Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця (до 14 липня 2023 року) з дня оприлюднення, за адресою розробника поштова адреса: вул. Степана Бандери, 11, смт Микулинці, 48120, електронна адреса: 04396302muk@gmail.com.