Повідомлення про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності

  • 110

Повідомлення

про оприлюднення проєкту рішення Микулинецької селищної ради

«Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

  • проєкт рішення Микулинецької селищної ради «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року» та аналіз його регуляторного впливу.

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення на офіційному веб-сайті Микулинецької селищної ради оприлюднюється проєкт рішення Микулинецької селищної ради «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року».

Мета даного проекту рішення є встановлення на території Микулинецької селищної ради порядку сплати орендних платежів відповідно до вимог Податкового кодексу України, що забезпечить соціальну справедливість та стабільні надходження до селищного бюджету.

З текстом проєкту рішення всі бажаючі можуть ознайомитися в приміщенні Микулинецької селищної ради за адресою: смт Микулинці, вулиця Степана Бандери, 11, каб. 3, а також на сайті Микулинецької селищної ради в розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються до 17.06.2023 року включно, з дня оприлюднення проекту рішення за поштовою адресою: 48120 Тернопільська область, смт Микулинці, вулиця Степана Бандери, 11 або за електронною адресою: 04396302muk@gmail.com.

 

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проєкту рішення Микулинецької селищної ради «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року»

Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта проєкту рішення Микулинецької селищної ради «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Микулинецької селищної ради з 01.01.2024 року»