Флешмоб до Дня Прапора України!

Флешмоб до Дня Прапора України!

  • Переглядів: 1626

23 серпня 2018 року до Дня Державного Прапора України на межі Теребовлянського та Тернопільського районів (Микулинецький напрямок) відбудеться флешмоб «Символ нації», під час якого учасники розгорнуть величезний синьо-жовтий прапор і виконають гімн України. Також буде зроблено масове святкове фото. Розпочнеться захід о 14.00 год.  Зазначимо, організаторами патріотичної акції є Теребовлянська районна державна адміністрація, Микулинецька ОТГ та Теребовлянська районна рада.  Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до відзначення Дня Державного Прапора України, одягнути вишиванку та взяти участь у флешмобі. Також звертаємося до керівників  підприємств та установ громади з проханням до Дня Прапора України прикрасити свої підприємства та уснанови національним стягом. Хто зі свідомих громадян має таку можливість - прикрасте прапорами і власні будинки. Нехай наша громада на 23-24 серпня вбереться у колори небесної блакиті та золотистого колосся!

Запрошуємо на святкування Дня Незалежності!

Запрошуємо на святкування Дня Незалежності!

  • Переглядів: 2582

Запрошуємо Вас на святування Дня Незалежності, що відбудеться 24 серпня на полщі смт. Микулинці. Святкування розпочнеться о 19.00. У програмі святкування:  - Виступ голови селищної ради П.І. Осіпчука  - Виступи колективів художньої самодіяльності Микулинецького МБК: Народного лемпівського колективу "Барвінок", хореографічного колективу "Перлинка", троїстих музик "Золоті струни", ВІА "Розмарія" та сольних виконавців.  - Танці (живий звук)  - Головна гостя свята - автор і виконавиця власних пісень Ольга Монастирська. Також у рамках святкування  у будинку культури відбудеться шаховий турнір (23 серпня, о 12.00), та шашковий турнір (24 серпня, о 15.00). Запрошуємо усіх любителів інтелектуальних ігор!

19 серпня у Микулинцях  - RadlerFest!

19 серпня у Микулинцях - RadlerFest!

  • Переглядів: 1884

Запрошуємо всіх 19 серпня в смт. Микулинці (урочище Стромки) на головну подію цього літа! Хочете дізнатись, що таке громадський бюджет? Що треба зробити, щоб на вашій вулиці з’явився новий спортивний майданчик, в парку охайні лавочки чи затишна зона для відпочинку? Як створювати необхідні вашій громаді проекти та зробити так, щоб ваш голос почули?  Це легко і можливо, ви теж можете брати участь в прийнятті важливих рішень у нашій громаді! Беріть дітей, батьків, бабусь, дідусів, друзів та сусідів, приходьте на Радлер фест та дізнаєтесь, як зробити нашу спільноту кращою! Крім цього, на вас чекає цікава розважальна програма: - велоестафета «Битва сіл» (Микулинці, Ладичин, Дворіччя, Конопківка, Воля, Кривки, Заздрість - вболівайте за свою команду); - майстер клас з догляду за велосипедом; - веселі конкурси для дорослих та дітей; - урок запальних танців; - розмальовування капкейків; - аква-грим, а також чудова музика, фільми, мультфільми, вікторини, загадкові гості, безліч призів та інші сюрпризи! Не запізнюйтесь, буде весело:)

Увага! Пожежна небезпека!

Увага! Пожежна небезпека!

  • Переглядів: 940

У зв'язку з високим температурним режимом, що спричиняє загрозу пожежної небезпеки,  на виконання  Постанови Кабінету Міністрів України  від 14 березня 2018 р. № 223 Виконавчий комітет Микулинецької селищної ради постановляє встановити заборону на випалювання сухої трави та залишків рослинності з метою недопущення загорянь поблизу населених пунктів, лісових масивів та вздовж  доріг. Також повідомляємо Вас про недопущення розпалювання відкритого вогню у лісових масивах. У разі винекнення пожежі просимо негайно повідомляти за номером 101.

Увага! Смертельний алкоголь!

Увага! Смертельний алкоголь!

  • Переглядів: 5425

Просимо максимальної уваги до даної ситуації, яка поширюється нашою громадою! Декілька місяців тому,  ми стали свідками масового отруєння алкоголем сумнівної якості в с.Ладичин, яке для декого, на жаль, стало летальним. Нещодавно були зафіксовані нові звернення щодо отруєння неякісним алкоголем, тому уважно подивіться на ці фото! Якщо у вас, чи у ваших рідних, ви помітили симптоми отруєння -  підшкірні крововиливи або синці великих розмірів  - НЕГАЙНО ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ, адже лише своєчасна медична допомога може врятувати життя! Також просимо про подібні випадки повідомляти у правоохоронні органи, щоб захистити себе та своїх рідних від розливу та продажу такого алкоголю! Василь Дембрович, головний лікар КУТРР "Микулинецька районна лікарня"

ТДВ "Микулинецьке" запрошує на роботу!

ТДВ "Микулинецьке" запрошує на роботу!

  • Переглядів: 2092

ТДВ "Микулинецьке" запрошує громадян для працевлаштування за спеціальностями:  пекар; тістороб; кондитер; водій; тракторист.  Інформацію можна отримати за адресою: смт. Микулинці, вул. Санаторна, 1 у робочі дні з 8.00 до 17.00 год.  Тел.: 0662095266, 982551790.

До уваги осіб - платників аліментів!

До уваги осіб - платників аліментів!

  • Переглядів: 1570

Що передбачає другий пакет законів #ЧужихДітейНеБуває? 25 липня 2018 року Президент України підписав другий пакет законів #ЧужихДітейНеБуває № 8296, № 8295, № 8294. Вже за 30 днів після офіційної публікації Законів більшість їх норм вступають в дію на користь українських дітей та відповідальних батьків.

До уваги громадян! Оплата земельного податку!

До уваги громадян! Оплата земельного податку!

  • Переглядів: 988

Микулинецька селищна рада просить  власників земельних ділянок  до  15 серпня 2018 року сплатити земельний податок. Рахунок на оплату податку можна отримати у селищній раді. У разі несплати податку будуть нараховані штрафні санкції згідно Податкового кодексу України. Радимо ознайомитися з переліком категорій, які мають пільги у сплаті податку (Податковий кодекс України, ст. 281-284)