Запрошуємо на "Ярмарку здоров'я"!

Запрошуємо на "Ярмарку здоров'я"!

  • Переглядів: 1182

Завтра, 21.09.2018 року о 10.30 год. на площі у центрі Микулинець розпочнеться "Ярмарка здоров'я". У ході святкування мешканці громади зможуть отримати консультування спеціалістів, інформацію щодо впровадження медичної реформи, пройти безкоштовне обстеження (аналіз на цукор, кардіограму, виміри частоти пульсу, об'єму диханнння тощо). Запрошуємо усіх на ярмарку та бажаємо Вам міцного здоров'я! 

Кампанія з профілактики сказу на території громади

Кампанія з профілактики сказу на території громади

  • Переглядів: 845

Доводимо до відома мешканців громади, що на території району буде проходити осіння кампанія імунізації диких м'ясоїдних тварин для попередження виникнення випадків прояву сказу. Дана кампанія передбачає ряд профілактичних заходів, зокрема й розповсюдження вакцини повітряним методом (літаком, гелікоптером). Детальніше з профілактичним заходами ви можете ознайомитися у цьому листі.

Про заборону спалювання сухої трави та залишків рослинності

Про заборону спалювання сухої трави та залишків рослинності

  • Переглядів: 1388

До уваги керівників установ, підприємств та мешканців громади! Відповідно до чинного законодавства на території громади діє заборона  спалювання сухої трави і залишків рослинності на сільгоспугіддях, вздовж доріг, на території підприємств, організацій, приватних садиб, а також очерету на водоймах. Повідомляємо, що відповідно до Кодексу України "Про адміністративні правопорушення",ст. 77-1 дане правопорушення тягне за собою накладення штрафу від 170 грн до 340 грн для громадян і від 850 грн до 1190 грн для посадових осіб.

Акт ревізії Державної аудитслужби

Акт ревізії Державної аудитслужби

  • Переглядів: 2280

  З 06.06.2018 року по 01.08.2018 року у Микулинецькій селищній раді проходила ревізія Державної аудиторської служби України. Пропонуємо мешканцям громади ознайомитися з актом ревізії.  

Микулинецький центр дітей та юнацтва запрошує!

Микулинецький центр дітей та юнацтва запрошує!

  • Переглядів: 1189

До уваги батьків дітей громади! З 15 вересня 2018 року у Микулинецькому центрі дітей та юнацтва розпочинають роботу гуртки. У Центрі ваша дитина може навчитися виготовляти вироби із паперу, природного матеріалу і т.д; дізнатися щось нове про історію, культуру, географію рідного краю на краєзнавчих гуртках; зміцнити своє здоров"я за допомогою оздоровчої діяльності. Працівники Центру організовують багато опішохідних мандрівок та пізнавальних автобусних екскурсій. Для старших дітей там працюють також  спортивно-туристичні гуртки. Протягом року багато цікавих та змістовних заходів чекають на школярів. Працівники центру дітей та юнацтва запрошують дітей  на свято "Посвята в гуртківці", яке відбудеться у суботу 15 вересня 2018 року, початок о 11 годині. На вас чекають розваги, ігри, веселі змагання, туристське вогнище.

У с.Заздрість тимчасово буде відключено електроенергію!

У с.Заздрість тимчасово буде відключено електроенергію!

  • Переглядів: 1321

До уваги мешканців с. Заздрість! Згідно повідомлення Теребовлянського РЕМ завтра, 31 серпня, у селі Заздрість у зв'язку з проведенням ремонтних робіт із 10.00 по 18.00 буде відключено електроенергію. Просимо мешканців села вжити відповідних застережних заходів. Перепрошуємо за тимчасові незручності!

Запрошуємо на посвяту площі та пам`ятного знаку в Микулинцях!

Запрошуємо на посвяту площі та пам`ятного знаку в Микулинцях!

  • Переглядів: 2170

Завтра, 24 серпня, з нагоди 27-ї річниці Незалежності України у центрі селища Микулинці відбудеться спільна молебень, посвячення площі та оновленого пам`ятного знаку "Борцям за волю України". Початок о 10.30 год. Також нагадуємо, що о 15.00 у Микулинецькому будинку культури відбудеться турнір з шашок, а о  19.00 на площі розпочнеться концертна програма.